12 February 2009

Wedding preparation...

Ermm... lebih kurang sebln lg statusku berubah.. tak tau la nak ckp camne perasaan skang nie.. ermm.. happy ke??... risau ke??.. ermm.. pening ke??... tp yg pasni mmg amat meletihkan.. mcm2 kene pikir n buat at the same time.. klau dulu mmg ingat sume nak buat sendiri tp skang nie rase tak mampu plak nak buat sumenye.. adoi.. mmg PENAT!!.. otak pun penat memikirkan benda2 yg tak settle lg.. nmpak mcm dah settle tp bile check2 benda2 yg remeh tu yg buatkan kite perlu masa yg panjang utk siapkan.. entah la.. hope i can handle this situation properly..

Last month, 1 perkara dah settle.. nasib buat awal2 sbb klau nak buat skang ni mmg tak de masa la.. sungguh!!.. so ni la hasilnye.. gmbr utk banner n bunting during kenduri nnti.. hasil creativity abg nazri (abg ipar my fiance).. tq so much to abg nazri.. nmpk simple je.. gmbr pun ade 2 pose aje.. tp about 5 hours juge amik masa utk berposing n siapkan design nie.. sbb modelnye tak bertauliah.. especially caye la ;p susah tul nak dptkan pose yg cantik.. huhuhu.. ;p mmg hari yg meletihkan..


Ni gambar bunting.. tgk la mukaku yg keras tu.. hahaha... sampai lenguh2 mulut nak senyum haritu.. kikiki...but my fiance tu steady je.. ;p


Ni satu lagi gmbar bunting.. actually gmbr ni kedudukan kiteorg jauh.. dear kat belakang n me about 1mtr depan dear.. tp nmpk mcm dekat aje.. ;p mmg sampai nak terjatuh duk berdiri ala2 jengket gitu... ekeke... semata-mata nak nampak badan tu lentok cket..kate abg nazri.. hahaha... mmg tobat tak nak jadi model.. susah gile nak bergambr.. ekekeke...



At last gmbr ni juge digunekan utk banner.. sbb dear kate gmbr ni je nmpk kiteorg matured.. hahaha.. gmbr lain mcm bdak2 kot.. nak wat camne... ;p

4 comments:

Suehaida said...

Yea!yea!kak ekin nak kawin..hehe..cantiknyer bunting dia...bersedia nak tiru kak ekin!!!!dari design kat kawin sampai la semua2 nya la!tapi..selain hantaran..tak mampu!!hahahaha..

ekin said...

hehe.. kelako la su nie.. alaa.. entah2 pasni brg hantaran su lg mahal dr akk.. ekekeke.. mane tau kan.. rezeki Allah nak kasi =)

Suehaida said...

hehe..ntahla..tak tau la..den poneng dngan kawin mawin ni..hehe

ka said...

Redtube

Post a Comment