05 March 2009

Entry terakhir before my title change...

Entry kali nie merupakan entry terakhir sebelum melangkah ke alam baru.. huhuhuhu... lepas nie tak tau la sempat lg or tak utk mengupdate dlm blog nie.. sbb sumenye takleh nak plan skang.. tak tau ape yg akan dihadapi lepas kawen nnti... yg terbayang, maybe lepas nie sibuk uruskan rumah.. tmbh lg waktu br2 masuk rumah.. mesti byk yg perlu disettlekan.. insyaAllah lepas sumenye dah stable mungkin akan ku update lg blog kesayanganku nie.. ekekekeke..
So entry kali nie kutujukan khas buat sahabat karibku sepanjang berada di UPM.. khas buat su.. ehehehe... kesempatan nie akk nak ucapkan tq so much sbb sudi jd teman akk kat upm nie... huhuhu... sedih gak.. maybe lepas nie kite jarang leh jumpe sbb rumah dah jauh.. tak mcm dulu...huhuhuhu.. papepun, akk pasti dunia cyber takkan memutuskan kite.. kite still leh contact lagi kan..


So, su jgn sedih2 ek.. akk nak su happy mcm dlm gmbr nie.. ekekeke.. happy je time nie kan.. kite kua same2 gi beli brg2 kat nilai.. ekekeke... sambil tunggu iwan beli air jambu sempat lg kite berposing dlm kete... ehehehe... klau su ade prob, su still leh contact akk... insyaAllah, akk akn cube jd good listener mcm su jd utk akk...=)



Kenangan dgn su mmg byk.. klau nak cite dlm blog nie 7 hari pun still tak abis.. pape pun yang pasti akk sgt happy dpt jumpe dgn su.. sebab klau su takde kt upm nie, mmg akk kesorangan la jawabnye.. mesti akk takde kawan langsung utk teman gi mkn, kua jln2, window shop, etc etc etc....



Akak harap, our friendship will never end.. sampai bile2 k.. sbb lepas akk kawen pun su kate nak tolong jaga baby akk kan.. hahahaha... klau akk ade baby la.. ekekeke.. tp jgn cubit baby akk mcm su cubit akk time su geram tau... hahahaha... ngarut je akk nie... ;p



Tgk la brg2 yg su beli kat nilai nie... sebenrnye su kate dlm blog dia nk cite yg gi nilai beli brg kak ekin... ekekeke... tp nie la brg yg su beli.. sape yg beli lebih byk nie??? ahahahaha... saje.. nak gak kenekan sue... saling kene-mengena... buatkan kami sentiasa happy... ekekekeke... hidup mesti enjoy!!! ;p


Salam sayang dr akk buat su.. ni pose yg terbaik akk hadiahkan utk su =)



Su jgn nangis ek time akk kawen nnti.. sbb klau su nangis nnti akk mesti sedih juge... nnti akk nangis, abis la make-up akak... nnti tak cantik plak gmbr akk dlm camera su.. hahahaha ;p



Bye sue.. Luv u!!! ehehehe

2 comments:

Suehaida said...

ooooo....ada part nak kenakan su ni!!!nanti2..su balas..hehehe

huhu..cayang akak...

Suehaida said...

kak ekin!!cepatla online!!!dah lama tak jumpa ni...=(

Post a Comment