26 May 2009

Activity masa lapang... :p

Ini la kije saye time bosan.. ;p amik gmbr.. n sebelum tu siap make-up2 lagi.. biasenye activiti ni dilakukan lepas sembahyang zuhur..haha.. gile kan?? ;p caye mmg minat sgt make-up2 nie.. tp tak pandai sgt.. aritu planning dgn su nak gi klas make-up kat serdang.. haha.. tp tak jadi sbb fees nye mahal giler.. dekat rm500 kot.. tak ingat dah.. so disebabkan takde basic make-up.. ni la hasilnye.. mcm plain aje kan?? ekekeke... padahal tgk kat cermin mcm dah cukup tebal dah ;p




Pg td sempat wat bfast utk cuamiku.. hihi.. simple aje.. goreng telur, sausage, then makan ngan red bean n mayo.. ekeke.. konyang rasenye.. nyum nyum..


Ok la.. nak sambung wat kije.. bye!!

5 comments:

Suehaida said...

alalala..cantiknye..hehehe..nyum2..bila la suami su nak buat breakfast untuk su!hahahahahaha..isteri yang baik su ni...hehe

ekin said...

hehe.. eh.. su la yg kene wat bfast utk abg.. ekekeke..mmg isteri yg baik la su nie.. ;p

Suehaida said...

hahaha..su mmg isteri yang sangat baik!hahaha

Suehaida said...

nepe ek muka akak tak bulat pakai tudung syiria tu?=)

wah hasil kerja su pun ada..=)

ekin said...

ermm.. sbb akk tarik anak tudung tu ke bwh dekat ngan pipi supaya nampak lebih lonjong.. if not nmpk bulat.. hihi ;p

Post a Comment