01 December 2009

I'm back... ;)

I'm home.. Alhamdulillah.. selamat perjalanan kami.. sib baik la we all bertolak awal fr kltn.. sunday, around 7.40am dh kuar dr umah pauh lima.. so we manage to arrived home around 3.40pm.. itu pun pinggang dh sakit2 duk dlm kete lame2.. huhu..

Dgr fr my hubs friends, yg bertolak fr kltn around 10am same day, nak smpai kuala krai pun dh 5 hours.. gua musang 7 hours.. kl?? tak tau la dorg smpai kul bape.. rasenye ade gak 12-13 hours journey kot..huhu.. camtu la keadaan trafik setiap kali perayaan kt kltn.. ;(

Ermm.. raye aritu tak amik pict lgsg.. huhu.. nape entah.. camera ade je bwk blk.. so no raya haji pict for 2009..hukhuk.. takde plak kenangan perut boyot time raye.. hihi.. ;p

Disebabkan smlm bz mengemas umah, n unpack brg2.. so smlm mmg tak wat kije research lgsg.. so arini i need to start.. kene siapkan presentation slide for the conference.. my supervisor goin to present my paper.. at last!! i'm not goin.. huhu lg..

4 comments:

S u H a I d A said...

hai kak ekin..mmg sakit pinggang kan dok lama2 ni..lor..nape tak tangkap gambar..(su pun tak tangkap gmbar..just dalam hp je..next day tu baru bergambar sbb sedara su bertunang tu..=p) em..su pun tak wat keje sangat..=p

EKIN said...

huhu.. itula.. sakit pinggang ;( akk nk wat kije.. tgh mencari mood.. huhuhu..

S u H a I d A said...

tips amik mood..first..surf la kat internet apa yng menarik minat kt..hehe..contoh..shopping ke..blog ke..chat ke..apa2 jela..hehe

EKIN said...

hehe.. itula kan.. akk dah tak tau nak surf ape bile ade internet dpn mata.. tp klau internet xde mcm2 plak terpikir nak cari.. kiki.. dh lame tak shopping tru online.. ;p cepat rekomen kat akk blog2 yg best.. kihkih

Post a Comment