23 January 2010

My hubby is back!! ;)

Hehehe.. sonotnye.. hubs dah ade di sampingku.. mmg lain sgt feeling time nie.. happy semacam.. ;p bile dh kene tinggal tu br la tau rindu gile kt hubs.. klau tak, duk tgk tiap2 ari takde la rase sgt.. kihkih.. patutla ade org kate "syg bini tinggal2kan" ;p tp caye tak sanggup di tinggalkan lg.. tmbh lg dlm keadaan skang nie.. huhu.. pape pun i'm happy coz my hubs blk dgn selamat.. Alhamdulillah :)

Di smping tu.. nak ucap thanks sgt dekat su sbb sudi teman n tido kat umah akk!! akk sgt2 happy su ade.. rase kejap je masa berlalu.. sbb leh sembang2.. klau tak, lmbt je akk rase masa berlalu.. Thank u su!! ;)

N thanks juge kt sheila coz sudi meneman kua jln2 ari khamis lepas.. kebetulan sheila cuti n 21 jan tu birthday dia.. best sgt dpt kua.. kelako pun ade.. same2 boyot n tak larat, pastu gi ronggeng plak kt subang parade.. jalan sket, duduk byk.. haha.. sbb kaki masing2 dah tak larat nak menampung berat bdn yg bertambah2 nie.. ;p

Mm.. nak cite lg tp nnti smbung.. nak rest jap.. ;)

4 comments:

S u H a I d A said...

wah..siap berjalan ngn kak sheila ek..hehehe..kak sheila n akak mmg cute!!2-2 mengandung..kawan baik..hehe..best..=) nanti su kawin..kt sama2 ngandung nak??hahaha

EKIN said...

haaa??? su nak ngandung skali dgn akk?? kihkih.. tak nok la.. akk nak bercuti 2-3thn dulu pasni.. ;p su hujung thn nie dh ade isi dah..hehehe

S u H a I d A said...

dan..dan..karang ter'accident' ngandung karang camne??hahahaha

EKIN said...

haha.. alaaa.. akk kene study camne nak elakkan 'accident' tu..kihkih.. pandu berhati-hati utk elakkan accident.. kihkih.. ;p

Post a Comment