19 January 2010

Yeay.. dh leh ckp dgn my hubs.. ;)

Td kul 12pm my hubs called.. dgr je suare dia trus mengalir air mata nie.. tetibe je nangis.. huhuhu.. sedeynye.. dr smlm tunggu dia called.. dia kate kat platform tu mmg susah nak called.. kene gune telefon dlm control room.. sembang tak lame pun.. 3 mins aje.. tp lega sgt bile dpt dgr suara dia.. hihi.. sukenye.. ;)

Arini duk sorg je kat umah.. su tak jd dtg.. takpe su.. akk phm situasi su.. akk ok je duk sorg2.. saje ajk su nak wat teman bersembang.. tp family su lebih memerlukan su waktu camnie.. ;)

Nk buat activity nie.. tp takde idea lg.. tgh browse tru ape2 yg leh buat time bosan2 camnie.. kihkih..

2 comments:

S u H a I d A said...

akak..kalau su jadi akak..su pun menangis..mesti rindu sangat2..e..faham sesangat..

tula akak..su nak cerita semalam cam segan je..huhu..thanks ye akak..su mmg nak sangat stay umah akak..tapi ttba lak jadi camni..


sory sanagt..

EKIN said...

itula.. akk pun tak sangka plak yg akk sgt sensitive time2 preggy nie.. rasenye klau tak boyot, takde la cedih camnie.. ;p

takpe su.. akk phm.. tp klau su bosan2 nak dtg lepak umah akk meh la ye.. ;)

Post a Comment