28 October 2010

Giler make up!!

Activiti di kala tension melanda...
caye suke make up!!!!!!!! hahahaha...
disebabkan skang ni mmg jrg sgt2 kuar umah,
so caye akan main make up2 bile rase tension n
of course bile nia tgh tito... ekekeke..

Ermm.. sejak bile suke make up nie ek??? tak ingt dh..
Tp caye mmg suke tgk org make up2... nmpk presentable.. hehe..
Tp kene la sesuai dgn tmptnye kan..
klau setakat nak gi pasar beli ikan,
takkan nak pakai make up tebal2 ye dak??? ekekeke...

One more, wpun pun muka ni tak la cantik sgt..
tp bile tepek2 make up ckit rase lawa la sket.. hahaha..
poyo la caye nie kan... giler kot!! ;p

Owh.. this weekend (ahad) caye nak attend klas make up.. haha..
di sbbkan caye sgt geram tgk org make up jd cantik!!
tp caye make up tak jd cntik, maka dgn itu caye nak gi klas nie..
hahaha...



Actually ade peristiwa sedih yg buat caye geram nak belajar make up nie..
Malam akad nikah caye... caye nangis smpai bengkak2 mata...
sbb mak andam caye tak sempat nak dtg umah!!
sbb jam.. kete byk, n dia tak sempat sampai.. pastu siap tpon caye n cakap:
"ekin makeup sendiri la ye.. caye tak sempat dtg nie.. jam teruk.. saya br kat pasir tumbuh.."
waktu tu dah azan maghrib.. caye nye majlis akad nikah lepas isyak... huhuhu... tensionnye!!!

caye trus nangis dan nangis!!! huhuhu... klau la caye pndai make up sendiri,
sure dgn selambanye caye akan stat make up diri sendiri...

ni disbbkan tak reti!!! caye tension n nangis sepuas2nye... huhuhuhu...
pastu terpaksa la caye tepek2 make up sendiri mlm akad nikah tu... sedihnye!!!
gmbr mlm akad nikah pun tak lawa!!! SEDIH!!!
tp semuanye dah berlalu... takyah kenang2 dah..
sbb caye dah ade nia yg comey... ekekeke... ;p

2 comments:

Suhaida said...

fuh!cantiknye!!tu dah pandai tu..tak payah g kelas la akk..hehe

tula,ingat lagi waktu akak nngis masa nak nikah tu kan??sakit ati plak su..bila ingatkan..huhu

EKIN said...

hahaha... cantik kat mane su??? akk kene belajar teknik yg betul.. ni pakai tepek2 aje nie.. takde shading2.. hehehehe..

ermm... sedih kan??? lg sakit hati bile dia boleh suruh akk make up sendiri!!! huuuh... ;(

Post a Comment