25 November 2010

SAKIT HATI (T_T)

Conference oooooh conference...
Selesai satu masalah.. dtg plak satu lg masalah... ;(

Aritu sblm cuti raye haji dh settle submit paper n register utk conference tu..
Tetibe arini dpt call bgtau yg kiteorg yg student2 ni tak dpt student rate utk conference tu!!!
mane boleh!!! ini TAK ADIL!!!!!
student rate is RM350 but we need to pay RM750!!!
WHY?????????????????

Ermmm.... Rm350 tu pun dah kire mahal utk we all yg tak bekerja nie..
apetah lg rm750.. mane nak cari duit??
dah la hujung thn nie.. insurance kete & roadtax pun nak kene byr hujung thn nie..
mcm mane nie... caye sgt sedih.. tetibe kepale jd sgt berat...
tolong!!!!!!!!!!

psssttt!!
td br lepas called my supervisor.. he said "u need to sacrifice.."
huuuhhh.. CAYE SGT SEDIH!!! (T_T)

5 comments:

Suhaida said...

alamak ai..mmg la mahal..huhu..camtu la akak kan..nak study ni..giler la..huhu..akak taknak guna yang KPT ke..GSM ke??eh..GSM tu yang konon kena PD dulu baru diorang bayar tu e??kesian akk...

EKIN said...

GSM nak gune kene PD dulu su.. :( mane nak cr duit nie.. lom cite lg kt abg kimi.. klau cite sure dia pun pening pale.. huhuhuhu... ;(

yg kpt punye akk nak simpan utk gi conference oversea.. sbb dorg cover byk sket.. rugi plak klau gune skang kan.. mmm...

what to do?? have to la su... huhuhuhu.. ;( pinjam duit nia la nmpknye.. hahahaha... ;p

Suhaida said...

mcmana ye..adoi..su pun tak tau camne nak tolong..mmg kena bayar sendiri la nampaknya kan...tapi akk apa reason diorang tak bg student rate?

EKIN said...

ermm.. tu la.. terpaksa la nmpknye su.. ;(

reasonnye akk tak dpt student rate sbb conference GSM-FEP nie AGBA join skali.. so dah jd international conference..

pastu sbb participant utk AGBA tak ramai, so dorg tarik participants dr GSM-FEP conference tu.. jd akk kene present utk AGBA n bukan utk GSM-FEP.. pastu kene byr rate AGBA delegate plak.. huuuhh.. tension kan??

Suhaida said...

aik??plak dah camtu ek??aduhai..nape suka2 tarik2 camtu??GSM mmg suka camtu kan??tension je..

Post a Comment