06 December 2010

Release...

Lame juge tak jenguk blog nie..
Conference dah bis last Friday..
Alhamdulillah.. ;)

On the registration day, caye n kak lin argue dgn sorg committee conference tu..
Asking why we didnt get the student rate..
Again the answer still same juge..
Because our paper have been selected for the AGBA conference and
not under GSM-FEP conference..
and we asked what the difference?? dia pun xleh nak jwb..
ermmm.. pastu pusing punye pusing at last she said that we can pay rm400..
and another rm350, we need to write a letter to GSM and ask for GSM support..
ermm.. ok la juge kan.. at least xde la kene byr smpai rm750.. huhu..
takde keistimewaan pun pada we all yg present under AGBA ni..
yg lainnye cume sijil aje.. huhu..
ingtkan paper we all akn di publish under any journal.. hikhik.. xde pun!! ;(

Cerita pasal presentation.. well.. ermmm... mcm tak puas hati sgt..
sbb during our session tu, participant mcm tak active menyoal..
huhu.. so ramai juge la presenter yg mcm tak puas hati sbb tak dpt feedback.. ;(
pape pun, best sbb dpt experience present in conference ^_^

3 comments:

Suhaida said...

hehe..hai akk!nak publish??!!lagi la mahal kalau presentation yang juga publish ni.hehe

em..nasib dapat gak diskaun..diornag ni pun ntah apa2 ntah kan??serabut je..suka menyusahkan student..

tak dapat feedback means kt mmg gud presenter la..hehe..so supervisor kata apa??=)

EKIN said...

hahaha... tak dpt feedback maybe sbb paper akk ni literature base aje.. so dorg takleh komen byk.. klau dh ade finding, method, maybe byk yg dorg soal.. ni framework pun akk tak reveal.. hehe.. mash rahsia.. takleh show off.. hahaha.. ;p

supervisor akk biase la.. dia kate len kali present wat simple2 je.. sbb 10 mins je kan.. takyah tulis pnjg2 n cite pnjg lebar.. ;p

Suhaida said...

tapi kan..kalau orang tak bayar sendiri..mmg tak kisah la kan..sbb tak terasa..tapi ni bayar sendiri...mesti kt nak yg terbaik utk kt..

takpe2..chaiyok akk..next year..awl2 tahun PD kemudian..3 bulan kemudian trus VIVA..chaiyok!

Post a Comment