17 January 2011

Bila papa gi offshore.. Mama blk kg.. =)

Esok nak balik kg... =)
Actually sbb mr hub kene gi offshore kt kerteh for 1 week.. ;(
So sgt la sunyi duk kat umah wpun dh ade nia...
Nnti cian juge kat nia duk mengadap muka mama dia aje for 24-7.. ;p
Dah la nak tpon papa pun xleh time papa offshore.. hukhuk...uwaaaaaaa...

Sambil tu leh tenangkan fikiran..
Serabut sgt skang nie..
Nak discuss dgn umi n abah pasal nia...
Sampai bile kan nak camni.. ;(
So i'll be at kltn fr 18-26 Jan...
Bestnye.. windu kt umi n abh...
At the same time, i'll be missing u my hubs..
hukhuk.. uwaaaaa.. =(

4 comments:

Suhaida said...

alalala..kesiannya dia..berjauhan ngn cik cuami..takpe2..balik kampung leh tng kan fikiran..=)

Mieja@Amiizaa2001 said...

ekin, nia kenapa? tk sihat ker?...
memang tak best kalau berjauhan dgn hubbykan...

EKIN said...

su.. itu la.. dh lame tak duk berjauhan nie.. hehehe.. tp abg kimi kate, "sayangkan isteri tinggal2kan".. akk ckp, akk syg suami xnak tinggal2.. nak bertepek aje.. hahaha.. ;p

EKIN said...

kak mieja, nia sihat aje.. tp ekin dah tak hntr kat bbsit tu.. tak sanggup la akk.. cian kat nia.. klau duk umah bbsit tu, dia xnk mkn,xnk minum, tido pun tak.. pastu duk merengek n menangis aje.. mesti dia pun letih juge klau dia asyik menangis aje kan..

so ekin nak blk kg discuss dgn umi n abh ekin nak anta nia kat mane pasni..klau ikut parents ekin, dorg suh tinggalkan nia kt kg aje.. nnti ekin plak la yg menangis, xmkn n xminum.. hukhuk.. pening =(

Post a Comment