29 January 2011

Birthday Papa... ;)



Smlm 28th Jan 2011 ialah bufday en.suami yg ke-29 tahun..
Hehehehe... Dh makin tua dah dia.. ;p
Lg setahun dah nak masuk 30.. huhu..

So, ptg smlm sempat la kuar beli bufday kad je..
Nk beli hadiah, tp nak suh en.cuami pilih sendiri.. ;p
Sbnrnye plan nak beli hp sbb hp hubby caye dah makin kokak..
Disebabkan nia selalu gigit hp papanye, jd setiap kali papanye nak charge selalu tak masuk..
Makanye bateri sentiase la kong!! ;p

So mlm smlm gi celebrate kecil2an..
Plan nk gi dinner kat Tony Roma's Sunway Pyramid..
(teringin lepas tgk rancangan Safiyya kt tv9..kihkih.. ;p)
Sekali, bile jln nak ke tony roma's tu, ternmpak plak Fullhouse..
Weee... :D sukenye!! cantik tmpt dia...
So trus tukar plan.. tak jd dinner kat Tony Roma's.. hikhik..
Ermm... mknan kat Fullhouse ni kire ok la juge..
harga pun boleh thn la juge..
Ermm.. kesimpulannya best la.. ;p


Birthday "boy" with his daughter.. ekekeke..

Caye pun nk enter frame juge.. ;p

Nia waiting for her mushroom soup.. Muka ngantuk!! hehe..

2 comments:

Suhaida said...

wah..bestnyer..selalu su dengar..husband or wife kene beli hp lain sbb anak2 selalu main..hehe..so dah beli dah ke hp nyer??=) cam best je ek fullhouse tu..

pst..kak ekin dah beli printer tu??ada murah tak??

EKIN said...

hehehe.. ye ke su?? selalu jd camtu ek?? adoi.. pokai la mak&ayah zaman skang nie.. hikhik.. hp nye lom beli lg.. kteorg gi survey kt digital mall, tp xde plak yg abg kimi berkenan.. nak beli BB tp mcm tak berbaloi plak dia kate.. sbb dia kan bukan kaki FB.. hikhik.. :p

Fullhouse tu mmg best su.. tmpt dia cantik.. tp mknan biase2 aje.. sedap la juge.. tp nak kate sedap sgt tu x la.. hihihihi...

Printer pun akk tak beli lg.. sbb klau Laserjet HP sumenye rm399 above.. adoi.. caye takde buget lg la.. ;p nmpknye kene beli yg biase2 aje dulu kot su.. hihi.. canon yg all in one tu rm188.. tp akk tak beli juge.. hehe.. nak survey lg.. ;p

Post a Comment