21 March 2011

Blk kg lagi!!!

Untuk kesekian kalinye pd thn ni..
Caye perlu untuk blk ke kg lg...
Kali ni blk dgn nia je..
Sbb nak settlekan kije..
Nmpknye skang mmg tu je la cara yg ade..

Caye nak settlekan amendment cpt2..
Dh try buat 2-3 hr nie.. tp rase mcm tak berjalan sgt..
sbb tak sempat...tak menang tgn dibuatnye..
Nak buat kije umah, basuh kain, lipat kain, masak, menyapu..
Nak jaga nia yg sentiase nak bertepek aje..selalu menangis plak tu.. huhuhu..
Nak buat kije research lg yg memerlukan ketenangan utk menulis & memerah idea..
Huhuhu.. so jln terakhir... blk kg..
Selama seminggu.. fr 23-31hb..
InsyaAllah seminggu ni mmg cukup utk caye settlekan semua..
Ya Allah.. bantula hamba-Mu ini Ya Allah..
Permudahkan la urusankuYa Allah..

Klau ade rezeki bln 4 ni dapat pembantu rumah..
Klau itu je jln penyelesaian yg boleh menyelesaikan masalah yg membelenggu..
Terpaksa keluarkan simpanan yg ade.. Moga2 semuanye berjalan lancar..
Ya Allah hamba-Mu ini memohon bantuanMu Ya Allah..

3 comments:

Suhaida said...

balik kampung??akak kena siapkan amendment cepat ke??cian akk..terpaksalah kan..tak pe..sikit je lagi..nnti dah lepas PD..relax sikit..=)

em,ok..dah decide amik bibik ek??=) akak ok ke??tak cemburu nanti??hehe..jangan amik yang cantik2 tau..akk amik kat mana??mahal tak??takpelah akan..hope dapat membantu urusan umah..senang sikit..=)

EKIN said...

aah su.. klau ikutkan dorg suh akk siapkan dlm ms seminggu.. tp akk mintak 2weeks.. means by 31/03 ni dah kene hntr.. hukhuk.. tp takpe.. akk mmg nak buat cpt2.. sbb dah MALAS!! huwaaaaaaaaaa..

ermm.. mmg dh decide nak amik bibik.. bibiknye dh sampai ari isnin lps.. tp akk rase bukan rezeki akk lg kot.. sbb ade mslh sket.. so bibik tu ade Dr. dh amik.. ermm.. nmpknye kene pikir alternative lain plak utk nia..

mahal su klau nak amik bibik skang.. dkt RM6K.. pastu monthly byr gaji dorg RM500.. akk nak cpt2 bis study!! nk kije!! huwaaaaaaaaa... doakan akk ye su.. (^_^)

Suhaida said...

fuyoh..mmg tak dapatla su nak tanggung bibik camtu...huhu..terpaksalah buat keje sendiri semuannya..

iye...su doakan akk..insyAllah..akk doakan su smbung belajar..nnti su jaga nia..hehe

Post a Comment