31 May 2011

Risau..=(

Saya sedang risau..
Rase mcm nak pitam...
Tp pape pun saya akn cube dan usaha juge...
Ya Allah, permudahkan la Ya Allah..
Sesungguhnya hanya pada-Mu aku memohon pertolongan..
Lembutkan la hati org2 di sekelilingku...
Agar rezeki menyebelahiku..
AMIN..

5 comments:

Amiizaa2001 said...

napa ekin? kalaou susah hati baca ayat seribu dinar, ayat furqan ayat pelembut hati:) take care dear...

EKIN said...

Thanks k.mieja.. InsyaAllah, ekin akan amalkan bc ayat2 nie.. Tgh pening la kak mieja.. Pasal kerja nie... ;(

Suhaida said...

nape kakak ku??

EKIN said...

Su!!!!!!!!!!! ;( kan akk dh jumpe deputy director dgn linda tu kan.. pastu akk bg la surat yg akk prepare tu kt dia.. pastu dia betul2kan & email kat akak.. pastukan, dia suruh akk hntr sendiri kt dean.. akk ingtkan dia leh la lampirkan sokongan ke ape ke.. tp dia kate bab2 nk tukar kampus nie too sensitive & susah utk dia ambik port.. huhuhuhu... sedih kan... nmpknye akk mmg kene prepare for the worst.. tp papepun akk akan usaha juge.. akk dh wat appointment jumpe deputy dean ari jum nie.. ;( doakan akk ye su.. utk nia juge... huwaaaaaaaaaaaaaa;(

Suhaida said...

ye ke?terpaksa buat sendiri jugakla ek..susah la sikit if dean tak leh tolerate kan??em..tp insyAllah..mana tau rezeki akak nanti..su doakan akk berjaya tukar ke shah alam..amin..

Post a Comment