30 June 2011

My 1st entry..

Walaupun ini bukanlah entry pertama ekin dlm blog ni..
Tp ekin masih anggap ini merupakan entry pertama yg akan merubah keseluruhan hidup ekin... Berbulan-bulan ekin amik masa utk pikir dan pikir lagi.. Pelbagai info ekin korek, ekin cari, ekin bertanya.. Menjadi silent reader pada blog mereka2 yg telah berjaya... Meminta feedback dr mereka2 yg telah lama melibatkan diri & most of the feedback give me more passion to know more!!

Walaupun pada mulanya ekin takut utk mulakan.. tp ekin percaya TIADA PERUBAHAN YG AKAN BERLAKU SEKIRANYA KITA TAKUT UTK MEMULAKAN LANGKAH PERTAMA!!!
Ekin buang jauh2 perasaan malu... ekin tanamkan segala yg positive.. kite kene dekat dgn org2 yg berjaya supaya kite juga akan berjaya seperti mereka.. ;)

Ini adalah pembakar semangat ekin.. berbulan ekin menjadi silent reader pada blog Hanis , Adibah & mereka2 yg terlibat dlm business nie... wpun sebelum ini tak pernah terlintas dlm fikiran ekin utk mengetahui ttg biz ini tp dlm diam ekin tanam minat & kekuatan.. Dan akhirnya, ekin mulakan langkah pertama..


Pertemuan pertama dgn CDM Hanis buatkan ekin bertambah jatuh cinta dgn business nie.. Kata2 semangat Hanis buatkan ekin semakin kuat.. Mmg susah nk jumpe seorg yg dh berjaya boleh berkongsi kejayaan mereka dan pada masa yg sama willing to share and guide us to ensure we get just like what she got right now..

Ekin buka minda dan beri peluang pada diri ekin sendiri utk mengubah hidup ekin & keluarga.. Niat ekin nk membantu umi & abh di kg, dan memperbaiki taraf hidup kami sekeluarga.. InsyaAllah dgn niat yg baik, pemimpin yg sering berada disisi, serta istiqamah, ekin boleh berjaya seperti yg lain..

Jom sama-sama kite ubah kehidupan ke arah yg lebih selesa..
Give me a call
012-229 6292
or email me at
norasekin@gmail.com

I'm willing to share about this amazing business .. ;)




3 comments:

Amiizaa2001 said...

congrats ekin....akak suka tgk korsetnya....nanti selalu update sini tau...:)

EKIN RASHID said...

okeh kak mieja!! hehe.. ekin ingt nk wat diff blog just for this biz.. tp leader ekin suggest not to use other blog & continue about the biz in current blog.. hope pasni kak mieja leh share2 url ekin dgn kwn2 ye..Thanks for your support!!
love-ekin-

Nonie Harun said...

Salam perkenalan Ekin. Saya pon baru nak mula into the biz walau dah guna PB quite sometime. Dah jumpa Hanis 2x, Insyaallah will start lepas raya. Seronok baca blgo ekin coz ada persamaan sgt atr kita..saya jugak dok buat phd huhuhu & struggling nak juggle family & work. hope kita dpt jadi kawan, Insyaallah. TQ

Post a Comment