08 February 2011

Feb 2011

Cepatnye masa berlalu..
Tup tup.. dh masuk bln Feb thn 2011..
Dan lg 10 hari umur Nia 1 year..
Cepatnye... Rase mcm br je lahirkan nia..
Skang nia dah nak berjalan dh..

Dan bulan dpn caye dah nak masuk 29thn..
Owh... lg setahun nak cecah angka 3 kt dpn.. hukhuk..
Papepun umur bg caye hanyalah angka..
Caye takkan biarkan umur menjadi penghalang utk caye terus kekal slim & cantik..
hahaha...Poyo kejap.. ;p
(padahal skang ni perut dah ade spare tyre..huhuhuhu)

Dan.....ini juge bermakna caye ade lebih kurang
5 bln utk siapkan research caye..
Mmg klau ikutkan tak sempat la...
Tp caye akan usahakan juge..
Setakat yg mampu..
InsyaAllah..
Ya Allah.. permudahkan la segala urusan kehidupanku..
AMIN...

3 comments:

Suhaida said...

yeay!!nia dah becar dah..yang pasti sure tak nak dengan mummy su yg dah lama tak jumpa dia ni..huhu

chaiyok akak!!boleh siap punya..rezeki akak dapt gak siap on time ke..mana tau kan...amin..=)

EKIN said...

aah.. nia dah besa.. hope lepas dia leh jln, dia nak la dgn org.. klau tak loteh la mama nye.. ;p

aah su.. doakan akk ye.. akk harap sgt sumenye berjalan lancar.. dh tak larat mengadap research nie.. ;(

Suhaida said...

o..boleh ek??ok2..wargh..bila nyer nak jumpa..huhu..

mesti2..su paham sangat rasa wat research yg tk setel2 ni..chaiyok akak!insyAllah..ada rezeki nnti..=)

Post a Comment