13 November 2009

1st things that i bought for my baby ;)

Skang ni mmg pantang klau tgk baju2 baby.. hihi.. wpun still early to buy, but mesti i drop by juge nak survey2 brg2 baby.. hihi.. excited to buy actually.. ;p

Last week, me n hubby gi giant kat kota damansara.. camne leh lepas ke sane?? hihi.. sbb my hubbys' bos buat birthday party anak dia kat mcD kota damansara.. disbbkan we all sampai awl, so we decided to jln2 kat giant tu dulu..

Klau dh jln tu sure la jumpe brg2 yg comey kan..hihi.. there is one shop "kidz branded outlet" kat dlm giant tu.. adoi.. mmg tergugat juge la iman nie.. kihkih.. actually me n hubby plan nak start beli brg2 baby when i dah 7months n above.. tp...

me: aling, comeynye stoking nie kan??
hubby: aah.. comey.. material pun ok..
me: ermm.. nak beli ke ek??
hubby: nak beli, beli la..
me: tak awal sgt ke??
hubby: alaa.. bkn selalu dtg cni.. dh jumpe amik la trus..
me: ermm.. takpe la.. nnti la dulu kan..( dlm hati ni tuhan saje yg tau betapa i really want it.. tp cube kwl nafsu)

then we all kuar dr kedai tu.. then gi mkn donut kat JCo.. kuat dr JCo, caye tarik my hubby hand.. masuk blk dlm kedai tu.. haha..

hubby: aik?? nak beli ke?
me: tgk2 la dulu.. tak puas td..
hubby: alaa beli je la.. nnti teringat plak..nak dtg lg mmg susah la..
me: eeekk?? eeh, rompers nie pun comeykan ling?? (haha, ternampak baju plak)
hubby: mmm.. amik je la..
me: ermm.. ok la.. ;p (haha.. at last, i bought stoking n rompers skali)

bestnye.. comey.. ciap cium2 lg baju baby tu.. hahaha.. mcm nie rupenye perasaan nak jd ibu.. ;)



Ni la rompers "OshKosh b'gosh" tu..actually nak beli warna pink, tp klau dpt baby boy takleh nak pakai plak ;p so i decided to buy this colour.. boy or girl leh pakai ;)


Tp stoking ni i picked colour pink.. sbb sgt comey.. my instinct kate baby girl.. so ni kire gamble aje la.. klau dpt baby boy, stoking ni simpan for my 2nd baby la.. kih kih ;p

2 comments:

S u H a I d A said...

alalala..tomey cecangat..tak nak kawin la..aik??hahaha..jangn layan komen su..hehe

EKIN said...

hehe.. tetibe plak tak nak kawen.. takpe la.. nnti klau tak kawen msti su leh beli brg baby byk2 utk anak angkat su nie..hahaha... jgn layan komen akk juge!! ;p

Post a Comment