27 May 2009

Suatu hari...

Cite ni actually jd on last sunday nite.. caye n my hubby br balik dr tesco mlm tu.. biase la.. every weekend, kami akn gi tesco utk beli brg2 dapur stock utk seminggu.. ekekeke... blk dr tesco tu br teringat terlupe beli berus gigi.. actually ade je berus gigi kat umah.. tp disbbkan mulut caye yg takleh bukak beso2 kesan dr minor surgery cabut gigi geraham bongsu aritu, so i decided utk beli berus gigi yg kecik sket.. ala-ala utk budak2 tu.. senang nak gonyoh..ekekeke..
Then, caye pun singgah la kedai runcit kat rumah tu while my hubby plak duk kemas bonet kete dia.. pilih punye pilih, then ade la berus gigi oral-B yg kecik comey je berus nye.. hahaha.. pastu caye pun gi kat kaunter.. nak byr la kan.. kat kaunter tu ade 2 org bdak lelaki nie (anggaran dlm 19-23 thn kot) nak byr brg gak.. tetibe tegur caye dlm loghat kelantan, "beli beruh gigi jah ko?"(beli berus gigi jer ke).. "mari la sayo baya"(meh saya bayarkan).. ermmm... caye cenyap aje.. tak kate ape2 tp caye pandang muka bdak tu dgn mata konpius and sedikit garang la.. haha.. then dia ckp plak "owh.. bekeng nya" (amboi.. garangnye).. then lepas saya byr, trus caye kua.. bdak tu ade kat luar tgh nak stat moto n sempat ckp "jalan molek deh" (jalan elok2)..
Huuuuuhhhh... dalam hati caye duk jampi serapah dah nie (wei!!!! aku ni dah 27 tahun la!! isteri org lg!! tak nampak ke cincin penuh kat jari, inai kat kaki pun tak ilang lagi!!!) hehehe... wpun caye tau dorg bukannye perhatikan cincin2 kat jari n inai kat ibu jari kaki ku yg tak ilang lg tu... ekekeke.. pape la.. suke hati korg la.. asalkan bahagia..
Ok la.. caye nak stat wat kije plak.. arini duk kat umah kak aini sbb my hubby ade training dekat niosh bangi..so lepak kat umah kak aini je la.. japgi nak gi upm jumpe su.. hihi.. =)

2 comments:

Suehaida said...

hahahaa..kelako2..akak2..ish2..okla tu..muda..hehe..wah..semakin pandai berblog dah!!!

ekin said...

hehehe.. mengarut je kan?? ;p akk br merangkak-rangkak nie.. belajar cantikkan blog.. ekekeke.. su nye blog dh cun!! =)

Post a Comment