02 November 2010

Waiting for my 3rd SHAKLEE ;)

Kelmarin stok supplement Shaklee dh abis..
Dah order dr Kak Hasmah ari Jumaat..
(Thanks kak hasmah- my shkalee supplier.. hehe)
Actually ari Sabtu brg tu dh sampai tp sbb caye takde kat umah,
so posmen tinggalkan sorry notes..
smlm dah call n mintak dorg wat 2nd delivery..
katenye arini sampai la..hehe..

Ermm..actually ni dh bulan yg ke-3 caye mkn Trial Pack SET B Shaklee nie..
Rasenye setakat nie, Alhamdulillah mmg sgt serasi dgn bdn.. suke sgt ;)
Plan lepas nie nak beli full set trus.. tp mcm senang je mkn trial pack..
buget monthly rm80 utk supplement.. hehe.. ;p

Sbb tu juge la caye recommend pada kak aini yg br delivered her 3rd baby-
Muhd Aqiel Akhtar on 2nd Oct br nie.. hehe..
dia pun nmpk serasi juge.. n she really happy with her bm production..
kak aini selalu ckp, anak dia yg no 3 ni untung sbb dpt minum byk susu ibu berbanding dgn yg 1st n 2nd baby dia..
sbb dulu dia mmg pikir susu tak byk and dr dlm pantang dh campur dgn fm..
caye kate.. "sharing is caring".. ;)

Caye mmg SOKONG 100% susu ibu!!
Sbb tu sampai sekarang caye akan sentiasa berusaha utk berikan yg terbaik utk baby caye..
Nia.. mama love u so much..



7 comments:

IbuHakimHaikal said...

Ekin..harap2 slmt smp set tu...hehe..cantek gmbr ekin ngn baby..doakan semoga lg ramai ibu2 yg bf akn memilih shaklee..."sharing is caring" ;)

EKIN said...

aah.. dh sampai dh kul 2 smlm.. hehe.. tq so much.. ;)

insyaAllah.. yg pasti, klau ade yg tanye kt ekin, sure ekin akan share dgn theyall pasal SHAKLEE.. hehe ;)

Suhaida said...

eh..jap2..su dulu masa belajar su makan shaklee ni..sangat suka..kurangkan penat..su dulu makan dalam kotak biru camtu..su cari jugak lagi..tak jumpa dah..akak tolong tanyakan boleh..??

EKIN said...

su mkn dlm kotak biru?? ingt tak nama ape??
nnti akk leh tanyekan..

akk skang mkn Vita-lea, B-Complex, Vit-C & Alfafa.. ;)

Suhaida said...

tak ingat!!cuba tanyakan yang hilang penat tu..su dulu kat uum kan aktif..so masa ada orang promote jual tu..su ingat lagi dia kata..su makan ni mmg confirm su dapat 3 pointer..hahaha..

EKIN said...

hehehe... ok2.. nnti akk tanye kan ye.. satu jenis aje la kan?? nnti akk try tanye2.. ;)

Suhaida said...

yeay!tanya kan..=)

Post a Comment